چین با پرینتر سه بعدی هواپیمای جنگی می سازد-راهبرد معاصر
نماینده ایران در آژانس بین المللی انرژی اتمی: قطعنامه شورای حکام تعاملات میان ایران و آژانس را نادیده گرفته است قطعنامه شورای حکام علیه ایران تصویب شد پاسخ ایران به قطعنامه آژانس؛ راه‌اندازی مجموعه قابل‌توجهی از سانتریفیوژ‌های جدید و پیشرفته والری زالوژنی: جنگ جهانی سوم رسماً آغاز شده است وزیر خارجه ایران: عملیات وعده صادق ۳ علیه اسرائیل حتما انجام خواهد شد بیانیه مشترک ۷+۱ کشور در حمایت از ایران در نشست شورای حکام کمال خرازی: رای دیوان بین‌المللی کیفری در صدور حکم بازداشت نتانیاهو رسواکننده غربی‌هاست نماینده ایران در سازمان ملل: شورای امنیت به مصونیت اسرائیل پایان دهد شهردار یک شهر در ایالت میشیگان: برای دستگیری «نتانیاهو» و «گالانت» آماده‌ایم قطعنامه ضدایرانی امشب به رأی گذاشته می‌شود؛ ۶درخواست ۳کشور اروپایی از ایران آغاز فعالیت عراقچی در شبکه اجتماعی بلواسکای واکنش‌ها به حکم دادگاه لاهه برای بازداشت نتانیاهو بیانیه ضدایرانی تروئیکای اروپایی درباره برجام ادعای اتحادیه اروپا: اقدامات هسته‌ای ایران «توجیه غیرنظامی معتبر» ندارد عراقچی: ایران به گام غیرفنی اروپا پاسخ مناسب می‌دهد

چین با پرینتر سه بعدی هواپیمای جنگی می سازد

طبق گزارشی جدید چین برای ساخت هواپیماهای جنگی از فناوری چاپ سه بعدی استفاده می کند.
تاریخ انتشار: ۱۵:۱۸ - ۰۸ آذر ۱۴۰۱ - 2022 November 29
کد خبر: ۱۶۱۴۶۲

به گزارش راهبرد معاصر، اخبار زیادی درباره شگفتی های فناوری چاپ سه بعدی، کارآمدی، صرفه جویی در هزینه ها و قدرت آن منتشر شده، اما بیشتر اوقات در خانه ها و هواپیماها به کار می رود.

 

در همین راستا نشریه گلوبال تایمز در گزارشی خبر داده چین از این فناوری برای ساخت هواپیماهای جنگی استفاده می کند.

 

لی شیائودان یکی از اعضای جوانان کماندوی لو یانگ در موسسه تحقیقات صنایع دستی شرکت هواپیماسازی شن یانگ در این باره به CCTV چین می گوید: ما فناوری های چاپ سه بعدی در هواپیما را در مقیاس وسیع در سطح مهندسی به کار گرفته ایم و در این زمینه در جهان پیشرو هستیم.

 

یکی از دلایل این امر تقاضای روزافزون برای هواپیماها است که سبب شده تولید آنها به شیوه سنتی در سال ۲۰۱۳ میلادی به سقف بی سابقه ای برسد.

 

فناوری های چاپ سه بعدی تازه و پیشرفته اکنون تولید هواپیماهای جدید با قدرت ساختاری بالا، مدت زمان سرویس طولانی، هزینه اندک تولید و فرایند سریع تولید را ممکن می کنند.

 

روش های سنتی تولید موانع بسیاری دارند از جمله استفاده از پرچ یا جوش دادن برای اتصال قطعات به یکدیگر. اما با کمک فناوری سه بعدی یک قطعه یکپارچه ساخته می شود و ساختار حاصل از قدرت بیشتر و عمر طولانی تری بهره می برد.

 

علاوه بر آن در فرایند پرینت سه بعدی هیچ ماده ای به هدر نمی رود و قطعات سبک تر تولید می شوند. به این ترتیب هواپیما می تواند مسافت طولانی تری را طی کند و عملکرد بهتری نیز داشته باشد. علاوه برآن فرایند سه بعدی بسیار سریع است و در نتیجه پشتیبانی لجستیکی ساده تر و ارزانتر خواهد بود./ مهر

ارسال نظر
آخرین اخبار